Start your studies at JMU: enrolment still possible!

21.04.2020

Learn more about JMU's online learning opportunities in the summer term 2020.

Summer term 2020 digital

Due to the Covid-19 pandemic, the summer term 2020 will take place mainly in digital form. It provides the possibility for international students to participate online in the courses of many subjects from abroad. This applies to both Bachelor and Master courses. In all subjects, teaching will start with a wide variety of e-learning offers on Monday, April 20, 2020.

Even now it is still possible to enrol at the Julius-Maximilians-Universität. Your own desk at home becomes your study place, even if you cannot come to Germany.

Enrolment

Advice

We are here for you. If you have any questions, the International Office team will be happy to help you. Please send us an e-mail to international@uni-wuerzburg.de.  We will also support you when you travel to Würzburg as soon as the infection control guidelines allow it again. We are looking forward to meeting you!

FAQ

For questions related to your stay at Würzburg in times of Corona, please sees our FAQ.

We wish you a good start at the JMU Würzburg.

Your team from the International Office

Sommersemester 2020 digital

Aufgrund der Covid-19-Pandemie findet das Sommersemester 2020 überwiegend in digitaler Form statt. Für internationale Studierende bietet dies die Möglichkeit, aus dem Ausland online an den Veranstaltungen in vielen Fächern teilzunehmen. Dies gilt sowohl für Bachelor- als auch für Masterstudiengänge. In sämtlichen Fächern startet die Lehre mit einem breiten E-Learning-Angebot am Montag, dem 20. April 2020. Auch jetzt ist es noch möglich, sich an der Julius-Maximilians-Universität einzuschreiben. Ihr eigener Schreibtisch zuhause wird zu Ihrem Studienplatz, auch wenn Sie nicht nach Deutschland kommen können.

Immatrikulation

Beratung

Wir sind für Sie da. Bei Fragen steht Ihnen das Team des International Office gern zur Verfügung. Schreiben Sie uns eine E-Mail unter international@uni-wuerzburg.de.  Wir unterstützen Sie zudem auch beim Wechsel nach Würzburg, sobald es die Richtlinien zum Infektionsschutz wieder ermöglichen. Wir freuen uns auf Sie!

FAQ

Hier finden Sie Antworten zu aktuellen Fragen rund um Ihren Aufenthalt als Gaststudent in Würzburg in Zeiten von Corona.

Wir wünschen Ihnen einen guten Start an der JMU Würzburg.

Ihr Team vom International Office