Kosovo International Summer Academy

07.02.2019

The call for applications for Kosovo International Summer Academy 2019 – Part I and Part II, with a special focus on “Peace building in post-conflict areas – Diplomacy, Leadership and Negotiations”, are now open!

Date/Venue:

• KSA Part I: 10 - 20 July 2019, Prishtina, Kosovo
    • KSA Part II: 12 - 22 August 2019, Prishtina, Kosovo

*Applicants can apply and attend only one of the sessions (either Part I or PART II); Scholarships: A number of scholarships are available for most qualified applicants.

You will find more information about this venue, the eligibility, dates, excursions, contact and much more in the PDF-File.

Abteilung 1: Service Centre International Affairs
    Josef-Martin-Weg 54/2