Globale Systeme und interkulturelle Kompetenz

Englisch C1 - Presenting Research in the Sciences (verschiedene Termine)

Datum: 16.10.2018 - 00:00
Kategorie: (Block-)Seminare, D
Ort: Hubland Nord, Geb. 25, Sprachenzentrum, Raum 00.018
Veranstalter: Zentrum für Sprachen // Fachbereich: fächerübergreifend
Vortragende*r: Dr. D. Murphy

The primary aim of this course is to prepare students to communicate in an international academic environment both orally and in writing.
In addition to grammar points from the Pearson book (My Grammar Lab) chosen for this class, "Student Led Projects", short reading and writing assignments, and in-class activities will help you to improve your language skills, enhance your soft skills (e.g. leadership, teamwork, and time management) and enable you to  bring in your own experience from your particular area of scientific study to the course.  In particular, the projects will allow  you to practice expressing yourself concerning topics in your chosen field and to learn more about other fields from your colleagues' perspectives.

Der Kurs orientiert sich am Niveau C1 des Gemeinsamen Europäischen Referenzrahmens für Sprachen.

Es finden mehrere Sprachkurse für das Niveau C1 - Presenting and Research in the Sciences statt.

Um die Veranstaltung für das GSiK-Zertifikat anrechnen zu lassen, benötigen Sie einen Schein über den bestandenen Sprachkurs. Es gibt keine GSiK Teilnahmeliste.

Informationen und Anmeldung auf sb@home