Gastvortrag: Anatomy of the classical symphony

Datum: 13.11.2019, 18:30 - 20:30 Uhr
    Kategorie: Vortrag
    Ort: Klinikstraße 6, Hörsaal
    Veranstalter: Siebold-Collegium (SCIAS)
    Vortragende*r: Prof. Dr. Horacio Vanegas

Am 13.11.2019 findet ab 18:30 Uhr im Welz-Haus ein SCIAS-Gastvortrag statt. Vortragender ist Prof. Dr. Horacio Vanegas, das Thema lautet "Anatomy of the classical symphony". Die Vortragssprache ist Englisch.

Prof. Dr. Horacio Vanegas

Prof. Dr. Horacio Vanegas (formerly Venezuelan Institute for Scientific Research, IVIC) is a Neurobiology scientist. He holds a Bachelor in Medicine and Surgery, a Doctor of Philosophy from Yale University, and has been a full professor at the department of Biophysics and Biochemistry at the IVIC for several years.

Description, with audio examples, of the standard structural components of the four movements in symphonies, concerti, sonatas, trios, quartets etc. as established since Haydn, Mozart and other great composers.

Zum öffentlichen Vortrag und der anschließenden Diskussion sind alle interessierten Personen herzlich eingeladen! Vortragssprache ist Englisch.