Institut für Pharmazie und Lebensmittelchemie

Online-Anmeldung ab sofort möglich

10.10.2017

Die Universität Sassari bietet ab sofort die Möglichkeit, sich online für ein Auslandssemester anzumelden.

Bis zum 15. Dezember 2017 können sich Interessierte hier informieren und anmelden:

Hinweise zu Sprachkenntnissen:

"Erasmus students coming to the University of Sassari are required to have at least A2 level of Italian language, which is essential to properly attend lectures, mostly taught in Italian.

Students who do not have A2 level of Italian are strongly recommended to attend the free intensive language courses (40 hours) which will start at the beginning of February. These courses will allow students to acquire a basic knowledge of Italian so that they may join the institutional courses starting in March."

Von Dr. Ludwig Höllein

Institut für Pharmazie und Lebensmittelchemie